Η Εταιρεία

Καλώς ήλθατε στην ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.

Η ιστορία της εταιρείας ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. αρχίζει το 1965 στην Πάτρα με την ίδρυση της ομορύθμου εταιρείας ΑΦΟΙ ΜΩΡΑΪΤΗ Ο.Ε.  από τους αδερφούς Θεόδωρο και Βασίλη Μωραϊτη. Μία εταιρεία όπου με το πέρασμα των χρόνων άρχιζε να εδραιώνεται στον χώρο της αντιπροσώπευσης και διανομής τροφίμων και ειδών S/M σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Βασιζόμενη στο πείσμα και την διορατικότητα των ιδρυτών της, η εταιρεία καταφέρνει να διαγράψει μία σταθερά ανοδική πορεία για 25 χρόνια και έτσι αποκτά στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ιδιόκτητο αποθηκευτικό κέντρο 1600 τ.μ. στην περιοχή της Μέσης Αγυιάς, προκειμένου να καλυψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της.

Στα μέσα της τελευταίας δεκαετίας (2006) αποκτά την μορφή της ανωνύμου εταιρείας, στο δυναμικό της οποίας έχει πλέον προστεθεί ενεργά η δεύτερη γενιά της οικογένειας Μωραϊτη. Την ίδια χρονιά ολοκληρώνεται η ανέγερση τεσσάρων ορόφων στις εγκαταστάσεις της.

Το 2011 διακρίνεται με το σήμα "Strongest Companies in Greece", ενώ σήμερα παρά την οικονομική κρίση της χώρας μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες και υγιείς επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας.

Η σταθερή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η βαθιά γνώση της αγοράς και η σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο της αποθήκευσης και διανομής είναι οι  λόγοι που την εμπιστεύονται οι συνεργάτες/προμηθευτές της και την προτιμούν οι πελάτες της.